Norsk Strek AS


Til Semic's hjemmesider


Til IDG Online
Ah! Du har funnet GEEK sidens g-punkt! Klikk meg! <GEEK> trenger <DEG>!

CDROM

Med hvert nummer av <GEEK> følger altså en cdrom-plate. Platen skal inneholde det ypperste av nasjonal <GEEK>-kultur og her kommer DU inn. Vi vil ha tilsendt materiale til platen, det være seg musikk, videoer, musikkvideoer, spillefilmer, kortfilmer, animasjoner, grafikk, alt som kan tenkes å publisere. Send materialet på diskett, Zip, Syquest, VHS og/eller barracuda til

<GEEK>
Norsk Strek
Postboks 4745 Sofienberg
Trondheimsveien 2
0506 OSLO
Fax: +47 22 36 16 07
e-mail: nstrek@sn.no


WEBSIDER
<GEEK> websidene skal utvides i løpet av høsten. Det vil blant annet bli opprettet diskusjonsforum både for tegneserier og andre <GEEK> relaterte temaer. Har du artikler, noveller, historier, dikt eller kommentarer til websidene ELLER forslag til hva som kan gjøre dem geniale så kontakt web-red.

SERIER
<GEEK> tar imot innsendte bidrag med høy kvalitet. Send seriene dine til adressen over men send helst kopier i første omgang. Vi tar ikke ansvar for hva som kan skje (og som garantert SKJER!) med ubestilte orginaler.

T-SKJORTER
Jens Geekenes har vært på Kafe i Kautokeino og hamstra et lass med T-skjorter. Siden han sjelden eller aldri skifter Tskjorte har han latt seg overtale til å kvitte seg med noen av dem. De koster 120,- pr stk og kan bestilles fra adressen over.