Norsk Strek AS


Til Semic's hjemmesider


Til IDG Online
Ah! Du har funnet GEEK sidens g-punkt! Klikk meg! Endelig et nytt norsk humorblad:

[Geek logo]

Nummer 1, juni 1997
[Bob]
Jens Geekenes er en fanatisk samler. Han har dessuten hodet fullt av unyttig kunnskap, og vet alt om <GEEK>s bidragsytere. Les om figurene og om tegnerne hjemme hos Jens Geekenes!
Første nummer av <GEEK> er i bladhyllene og med bladet følger en ekte cd-rom plate! Sjekk ut detaljer om platen på DENNE siden. Enda bedre er det at DU har sjansen til å få dine tvilsome produksjoner ut på <GEEK>platen! Alt fra råtne b-filmer og videoer til ditto musikk, grafikk, animasjoner og tennissokker. Hvis du har tips om noe du mener bør presenteres på platen så kom med dem!

[cd-rom]

GRATIS SPILL! Det beste i livet er gratis, det er dessuten GEEK spillet også! Glem sædbanken og Doggerbanken, her er Einstein's Skallebank! (Forøvrig Jens Geekenes' favorittspill for tiden med en c'er på den hexadesimale terningen).

Snurre Strilasson var tidlig ute med hjemmeside, hans var trolig den første i verdenshistorien. Like utrolig er det at KRINGLA HOMEPAGE fremdeles er en av de mest populære! Strilasson vil med ugjevne mellomrom oppdatere med flere upubliserte juveler fra det norrønne skattkammer!
GODE RÅD!
Uunnværlige råd
for husmoren.

Netscape
Server hos IDG New Media.