p r e s e n t e r e r :

N A Z I Z O M B I E S
F R O M
O U T E R
S P A C E

INNSPILLT: Juli 1987 i serieforlaget EPIX sine redaksjonslokaler på Frejgatan i Stockholm

MEDVIRKENDE:
  • Dr. Philip Martin (ELLER Morris, eller Morgan, avhengig av hvor i fimen man er)..: Tomas Jonsson
  • Adolf Hitler: En glasskål med en gammel svamp som forestiller en hjerne, en airbrush-kompressor, en slitt stol og noe annet skrot. Stemme: Gunnar Krantz
  • General Hakenkreuz: Mikael Grahn
  • Diverse zombies og soldater: Gunnar Krantz
  • Commander North, Pentagon Security: Erling Åkesson
  • Uskyldige tilskuere: Diverse andre redaksjonsmedlemmer

MUSIKK, LYD, SFX og cdrom-bearbeidelse: Mikael Grahn.

NAZI ZOMBIES er den 40 minutter lange filmperlen som finnes på den første GEEK cdrom-platen. Mesterverket ble innspillt i l°pet av knappe tre dager, sommeren 1987. Alle på EPIX forlaget var på ferie og tegneserieskaperne hadde lokalene for seg selv. Storyen ble laget etter hvert. Hele filmen er innspillt i kronologisk rekkefølge uten noen redigering i etterkant. Bortsett fra kameraleien var filmens totale budsjett de 10 kronene som det lokale loppemarkedet ville ha for den runde pynteglasskålen som var beholder for Hitlers hjerne. På kjøpet fikk filmskaperne, i tillegg til noen nydelige undervannsblomster i plast, ca 1 liter autentisk VANN fra 60-tallet. Resten av rekvisittene er bygd av forskjellig skrot og det som måtte være for hånden.
En av hjernene bak denne udødelige klassikeren, Mikael Grahn, sier om filmen:

"Soundtracket er innspillt i etterkant, med elendig synk og effektboksinstillinger som umuliggjør ethvert forsøk på å forstå hva som sies i store deler av filmen. (I cdrom-versjonen har de verste partiene fått undertekster så de i allefall kan leses.)"

*
"Filmmusikken er basert på Tysklands nasjonalsang "Deutchland uber alles", som vi alle på den tiden trodde var en gammel nazisang."

*
"I orginalversjonen rekker det å gå 8 minutter før fortekstene er slutt! Dette på grunn av at noen hadde stilt inn den fossile printeren (som de skrives ut på i filmen) på langsomste hastighet. Det som kalles "Maximum Quality", et begrep som forøvrig ikke er betegnede for noe annet i denne filmen."