| NYTT! | English version | Version de francoise | Die deutche seite! |

Kongen har ordet!The king!"Kjære landsmenn. Det er for meg en stor glede å få lov til å presentere meg her på nettet. Selv om jeg selvfølgelig kun gjør det for pengene, er det ikke helt utelukkende uten glede. Internett er selvfølgelig no´ dritt hva angår stereofonisk lyd. Det smarteste du gjør er som når du treffer ei dame på byen: Cut the fuckin´ crap and move right to the bed; i dette tilfellet: bestillingssiden. Få ut finger´n og bestill "Cyberfalsk" - som er Meg Selv, på CD-ROM, i farger, med lyd og selvfølgelig interaktiv som bare jeg kan være det.

Hvis du er så tjukk i hue at du stapper CD-ROM platen inn i stereoanlegget ditt, gjør ikke det noe. "Cyberfalsk" er nemlig en pakke bestående av CD-plate/CD-ROM, spenningsromanen: "Ferje til helvete" og Novellesamlingen "Er vi en gjeng med idioter?". Begge skrevet av Meg Selv. Du får heller ønske deg komplett multimedia-kit av mora di til jul. (Hun har sikkert dårlig samvittighet for at hun rappa mobiltelefonen til faren din og avlyste alle sado-avtalene dine i høst.)

Her, på mine nye stilsikkert utformede Web-sider, kan du smake på det "Cyberfalsk" innheholder: Du vil finne et og annet lydspor du kan laste ned, noen filmsnutter og tekster samt: festlige tegninger i farger, blant annet karikaturer av... meg. Alt sammen er hentet fra CD-ROM´en. Ta også en titt på Falsks hotlist: Her har jeg samlet endel web-adresser til brødre i ånden; komikere fra fjern og enda fjernere (for her på denne haugen er det jeg som bestemmer). Ålreit - eller som vi sier i Drammen: Sløy en buhund!"Komiker-regent.

Copyright © 1996 Norsk Strek AS/Herodes Falsk