SIGNERINGSFERD TIL TRONDHEIM!
 
Den 25. og 26. november var Ernies skaper, Bud Grace, på signeringsferd til Trondheim. En begivenhet som kun ble overgått av Rosenborgs massakre av Real Madrid senere samme uke.

Etter å ha signert den nye cd-rommen hos Ram & Rom i Nordregate, trosset signeringsfølget det barske trønderværet for neste runde hos bokhandler Brun på Brun Hjørnet  noen hundre meter lenger opp i gata.

Kun med en 0,5 Staedtler tusjpenn som våpen mot store horder av ville trøndere i fem stive timer, var både Erniebok nr. 5 "PÅ ÆRE OG SAMVITTIGHET" (Bladkompaniet 1997) og cd-rommen "ERNIE - BLAKK I BAYONNE", ferdig signert.

Etter syv kopper nypete mot en tiltagende influensa (det var ikke karsk å oppdrive), gikk turen videre til Studentersamfunnet. Der klarte Bud å oppildne forfrossne studenterspirer med et stand-up- cartoonist show med innslag både fra sin bryllupsreise og eksotisk fugletitting.

Neste morgen mens Trondheim ble invardert av den spanske armada, dro Bud i østerled til Estland og inntok Tallin som den store humorarvtageren etter kommunismens fall.På Ram & Rom viste Dag Kolstad cd-rommen "BLAKK I BAYONNE".

Det er mange trøndere som får en signert Erniebok til jul!

For kun kr. 5,- fikk fansen sjansen til å ta en titt på bestemor Graces 25 år gamle gebiss. Ved å doble beløpet fikk de lov til å ta bilde, noe Mads Iversen ikke klarte å motstå.

På Samfunnet var det et show som ville ha gjort Tore Hund misunnelig.(Jfr. Stiklestad)

Signeringsfølget, Dag Kolstad og Terje Nordberg, satte stor pris på det trønderske pinnekjøttet!
 
NORSK STREK AS COPYRIGHT © 1997 KING FEATURES SYNDICATE INC./distr. by BULLS  
COPYRIGHT © 1997 NORSK STREK AS