BAYONNE  

...ikke verdens navle akkurat, men trygt plassert nord i staten New Jersey, like sør for New York City, USA. Her bor Ernie, Sid og resten av gjengen du kjenner fra tegneserien ERNIE.

Du kan manøvrere deg rundt i byen ved å dra oversiktsbildet fra side til side og gå inn i diverse bygninger, hvor du finner de forskjellige spillene, ved å dobbelklikke på dem. Tallene på oversiktsbildet ovenfor, viser hvor de forskjellige tingene er plassert. Rundt om i byen ligger det også skjult masse morsomme gags som du kan få frem ved å klikke/dobbelklikke diverse steder.

Det endelige målet med å spille denne CD-ROMen er å bli medlem i den beryktede Pirayaklubben. For i det hele tatt å komme inn i klubblokalene, må du få tak i diverse gjenstander rundt om i Bayonne. Enkelte av disse kan man kun få tak i hvis man har tilstrekkelig med kapital, noe man kan både vinne og tape i de fleste av spillene.

Evnen til å tenke som en Piraya er en forutsetning for medlemskap i Pirayaklubben, og som i det virkelige liv, finnes det måter å jukse seg til rikdom og berømmelse i nesten samtlige spill. I enkelte er det faktisk den eneste måten å komme gjennom spillet på. Her gjelder det å tenke kreativt.

Skulle du stå fast, kan du stikke innom Madam Effie, som vil gi deg vage eller mindre vage tips, alt etter hvor mye du betaler. En kort beskrivelse av ting du ser på skjermen vil du få ved å klikke på tingene med Bud-info verktøyet som du finner i verktøykassen.

 
NORSK STREK AS COPYRIGHT © 1997 KING FEATURES SYNDICATE INC./distr. by BULLS  
COPYRIGHT © 1997 NORSK STREK AS