DENNE GJENGEN MØTER DU I "ERNIE" 
Dette er Ernie, hovedpersonen i serien. En ganske normal ungkar, med universitets- eksamen fra Universitetet i Bayonne. For tiden ansatt som assisterende nestleder hos Mr.Squid, hvor han har ansvar for de saftige akkarburgerne de serverer der.
Dette er Ernies onkel, Sid Fernwilter. Entrepenør, investor, og stadig gjenvalgt kasserer i Pirayaklubben.
 
Ethel, alias Effie Munyon, er Ernies husvertinne. En katastrofal kokk og Sids kilde til daglige gratismåltider.
 
Doris Husselmeyer er dama til Ernie, og hennes ønske om å inntre i den hellige ektestand er en stadig trussel mot Ernies ungkarstilværelse.
 
Spencer er Doris' fandenivoldskt utspekulerte lillebror. Som regel er det Ernie som er offer for denne rakkafantens mange innfall.
Arnold Arnoldski er 18 år og midt i puberteten, med alt det det innebærer pluss litt til.
Dr Enos Pork er det nærmeste Sid kommer det å ha en venn. Han utfører hjernekirurgi etter avtale, men ettersom han er en utrolig dårlig doktor, er det ikke mange som benytter seg av tilbudet, og av disse er det kun et fåtall som overlever.
Earl er Sids elskede piraya og Pirayaklubbens maskot. Sylskarpe tenner og ubegrenset apeteitt er en farlig kombinasjon, og Earl jafser i seg alt fra kroppsdeler til bilbatterier.
Elvis Zimmermann er den mest åleglatte bruktbilselgeren i den vestlige hemosfæren. Han hadde solgt en Lada med strikkmotor, brukket bakaksel og tynnslitte dekk til sin egen bestemor uten å blunke.
Frau Pork er dr. Porks hengivne, bedre halvdel. Ei prinsippfast dame som mener at vold er noe som bør holdes innenfor husets fire vegger. Av og til får hun hjelp av sin sjarmerende mor, Mother Packer, til å banke livskiten ut av Enos når han kommer dinglende hjem fra baren i de små morgentimer.
Zerblatt er på besøk på jorden fra planeten Grelsak, og har ved et sjebnens lune dumpet ned i Bayonne. Her klarer han å rote seg opp i de fleste problemer som tidligere var forbeholdt oss humanoider.
 
Wurlitzer-brødrene er Bayonnes mest hardkokte kriminelle elementer. Tiden mellom utklekkingen av hårreisende stupide planer, blir brukt til å robbe den lokale 7-11 sjappa, som oftest med nokså magert utbytte.
 
NORSK STREK AS COPYRIGHT © 1997 KING FEATURES SYNDICATE INC./distr. by BULLS  
COPYRIGHT © 1997 NORSK STREK AS